Veerdienst-Schoonhoven-Twee-ponten-bij-elkaar-slideshow
Veerdienst-Schoonhoven-Veerponten
Veerdienst-Stad-Schoonhoven-veerpont

De veerdienst tussen Schoonhoven en Gelkenes vormt al eeuwenlang de betrouwbare
verbinding tussen de Krimpenerwaard en de Molenwaard.

Informatie & Tarieven


Hier vindt u onze tarieven, algemene voorwaarden en achtergondinfo over het bedrijf in .pdf formaat

Let op! Er kan bij ons aan boord contactloos gepind worden. Pinbedragen onder de € 1,- zijn helaas niet mogelijk.


Privacyverklaring

Download versie: Privacyverklaring

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Veerdienst Schoonhoven B.V. (KvK nummer 24328968), Buiten de Veerpoort 2, 2871 CC te Schoonhoven (www.veerdienst-schoonhoven.nl).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Veerdienst Schoonhoven B.V. verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen

  • Toestemming van de betrokken persoon (overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

Veerdienst Schoonhoven B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer;
  • product- en dienstontwikkeling;
  • administratieve handelingen;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • personeelsadministratie;
  • sollicitatieprocedures

Veerdienst Schoonhoven B.V. verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze  gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig een herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Veerdienst Schoonhoven B.V. heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren , om contact met u op te nemen, om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kan Veerdienst Schoonhoven B.V. haar werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met Veerdienst Schoonhoven B.V.

Ontvangers van persoonsgegevens

Veerdienst Schoonhoven B.V. verwerkt uw gegevens in een database. Dit systeem gebruikt Veerdienst Schoonhoven B.V. alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. De database van Veerdienst Schoonhoven B.V. is goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zal zo nodig verstrekt worden aan derden voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en ter nakoming van de gemaakte overeenkomst.

Met de “derden” waar Veerdienst Schoonhoven B.V. gebruik van maakt om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkings)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.

Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

Veerdienst Schoonhoven B.V. maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Veerdienst Schoonhoven B.V. maakt dan ook gebruik een SSL-beveiligingscertificaat.

Veerdienst Schoonhoven B.V. maakt met haar website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Social Media Buttons

Veerdienst Schoonhoven B.V. maakt geen gebruik van Social Media Buttons op haar website.

Cookies

Veerdienst Schoonhoven B.V. maakt gebruik op haar website van twee soorten cookies:

  • Functionele cookies : Het voornaamste doel van deze cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.
     
  • Analytics cookies :  Veerdienst Schoonhoven B.V. maakt gebruik van analytische cookies (Google analytics). Door middel van deze cookies krijgt Veerdienst Schoonhoven B.V. inzicht in het gebruik van onze website. De informatie die hiermee verkregen wordt, analyseert Google voor ons. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met deze data kunnen wij onze website optimaliseren, waardoor wij de gebruikerservaring voor u als bezoeker kunnen verbeteren. Google is een Amerikaans bedrijf, die haar gegevens op Amerikaanse servers opslaat. Google voldoet hiermee aan de EU-US Privacy Shield Principes.

Bij Veerdienst Schoonhoven B.V. worden cookies automatisch geaccepteerd, maar u kunt de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Veerdienst Schoonhoven B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder Veerdienst Schoonhoven B.V. vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

Veerdienst Schoonhoven B.V. zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de VGA meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag Veerdienst Schoonhoven B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Veerdienst Schoonhoven B.V. verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@veerdienst-schoonhoven.nl.

Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Veerdienst Schoonhoven B.V. zal uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Wijzigingen

Veerdienst Schoonhoven B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website:
www.veerdienst-schoonhoven.nl.

Copyright © De Veerdienst Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl