Veerdienst-Schoonhoven-Twee-ponten-bij-elkaar-slideshow
Veerdienst-Schoonhoven-Veerponten
Veerdienst-Stad-Schoonhoven-veerpont

De veerdienst tussen Schoonhoven en Gelkenes vormt al eeuwenlang de betrouwbare
verbinding tussen de Krimpenerwaard en de Molenwaard.

Informatie & Tarieven


Hier vindt u onze tarieven in .pdf formaat. Een stamkaart is nodig om een maandabonnement voor voetgangers, fietsers of brommers te verkrijgen. Het aanvraagformulier vindt u hieronder.

Let op! Er kan bij ons aan boord contactloos gepind worden. Pinbedragen onder de € 1,- zijn helaas niet mogelijk.


Scholieren jaarkaart aanvragen? Klik dan hier om in te loggen op Mijn Veerdienst Schoonhoven

Welkom bij de Veerdienst Schoonhoven

Ons veer is de snelle schakel voor alle soorten verkeer, van voetganger tot zwaar vrachtverkeer, touringcars en ook speciale transporten. Wij varen met twee moderne veerponten die geheel zijn uitgerust om het verkeer vlot en veilig over te zetten.


Over de veerdienst

De veerdienst tussen Schoonhoven en Gelkenes vormt al eeuwenlang de verbinding tussen de Krimpenerwaard en de Alblasserwaard. De eerste schriftelijke vermeldingen van de veerdienst dateren uit 1429!

Tegenwoordig vormt het veer de snelle schakel voor alle soorten verkeer, van voetganger tot zwaar vrachtverkeer, touringcars en ook speciale transporten.

Wij varen met twee moderne veerponten die geheel zijn uitgerust om het verkeer vlot en veilig over te zetten. Onze klanten zijn toeristen, forenzen, scholieren, bedrijven, partikulieren enz. Nederlandse veerdiensten dragen bij aan het ontlasten van het milieu en de verkeersveiligheid doordat zij jaarlijks maar liefst 497 miljoen (!) omrijkilometers voorkomen. (Bron: studie Wel-varend, M. Hoekstra, EUR 2017)

Foto & Video >

Dienstregeling >

 

Copyright © De Veerdienst Schoonhoven | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl